Skip to main content

Skupno

Ljubljana,
Avtomobilske baterije - Vse več poudarka na litij-železofosfatnih in tudi natrijevih izdelkih
Ljubljana,
Antimaterija - Gravitacija nanjo deluje v običajni smeri - Še en eksperiment je potrdil Einsteinove napovedi
Ljubljana,
ZNANOST / FINANCIRANJE RAZISKAV
Ljubljana,
Akademski svet - V tujini so podoktorski raziskovalci ključni pogon znanstvenoraziskovalnega dela
Ljubljana,
Center za tehnologije genske in celične terapije - Prednostne naloge bodo narekovali zdravniki in društva bolnikov
Ljubljana,
Ljubljana is hosting experts in one of the most promising and fastest developing fields for the 13th European Biotechnology Congress. Held in Slovenia for the first time, the three-day event will examine advances and challenges of various fields of biotechnology.
Ljubljana,
Prof. dr. Gregor Anderluh, doktor bioloških znanosti, direktor Kemijskega inštituta, je kot predsednik koordinacije samostojnih neprofitnih raziskovalnih in infrastrukturnih zavodov (KOSRIS) podpisal dogovor o sodelovanju med gospodarstvom, znanostjo, politiko in akademsko sfero.
Ljubljana,
Kemijski inštitut, ustanovtelj Centra za genske in celične terapije (CTGCT), je ob začetku delovanja pripravil predstavitev z uglednmi predstaviniki evrospskih medicinskih raziskovalnih ustanov, ki bodo sodelovale kot partnerice pri razvoju inovacij z domačimi raziskovalci in znanstveniki. Pri projektu gre za razvoj novih, personaliziranih načinov zdravljenja.
Ljubljana,
Kako bi lahko 30-milijonska naložba okrepila slovensko medicino in kako zagotoviti, da bodo napredne oblike zdravljenja najtežjih bolezni tudi brez "zbiranja zamaškov" dostopne čim širšemu krogu ljudi.
Ljubljana,
Matija in Tomaž: Z investitorji bomo vsekakor tesno sodelovali – interes pa je na obeh straneh. Na naši strani predvsem, da počrpamo čimveč njihovega znanja...
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava