Skip to main content

O inštitutu

Za vas smo pripravili najnovejše novice na področju intelektualne lastnine. V primeru dodatnih vprašanj se obrnite na Pisarno za prenos znanja knowledge.transfer(at)ki.si.

 

EIT Raw Materials objave odprtih priložnosti

EIT RawMaterials, inovacijska skupnost znotraj Evropskega inštituta za inovacije in tehnologijo, vabi k prijavam na odprte brezplačne priložnosti za spodbujanje razvoja vaših inovacij. Programi so namenjeni obstoječim raziskovalnim skupinam, startupom in malim do srednje velikim podjetjem.

Accelerator (faza 1) - Program pospeševalnika, namenjen skupinam, obstoječim startupom ali malim do srednje velikim podjetjem, katerih izdelek/storitev je na minimalni stopnji TRL4 (preverjenost v laboratoriju) na področju surovin. Več o tem: https://eitrawmaterials.eu/accelerator. Prijave so odprte do 29.8.2021 

Booster - Program spodbujanja oblikovanih skupin/startupov s stopnjo razvitosti TRL4 (preverjenost v laboratoriju) v sektorju surovin, s sredstvi do 60.000€. Več o tem: https://eitrawmaterials.eu/booster-call/. Prijave so odprte do 3.9.2021.

Regional Innovation Competition 2021 - Tekmovanje za startupe s področja surovin - mineralov, kovin in naprednih materialov. Udeležence čakajo delavnice, mentorstva in denarne nagrade za prva tri mesta. Več o tem na: https://eitrawmaterials.eu/regional-innovation-competition-2021/. Prijave so odprte do 28.9.2021.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava